Alle aannemers zijn lid van Embuild en hebben geen sociale of fiscale schulden.

Waarom een kunststof dakkapel een goed idee is!

Waarom een kunststof dakkapel een goed idee is!

Ben jij op zoek naar aannemers en vakmannen voor verschillende klussen in huis? Zag je ook een specialist in kunststof dakkapellen voorbijkomen maar twijfel je of een kunststof dakkapel iets voor je is? Lees dan snel verder, want dit artikel neemt al je twijfels weg!

GESPONSORD ARTIKEL

Meer bruikbare ruimte

Heb je een zolder die niet bomvol spullen staat, maar die je alsnog niet gebruikt omdat hij net niet helemaal praktisch is? Een dakkapel zorgt voor meer licht, een ruimtelijker gevoel en meer bruikbare ruimte. Op de vierkante meters onder het schuine dak kun je nu ineens wel staan, een bureau plaatsen of een bed. Daardoor wordt die donkere, muffe zolder een fijne ruimte om te verblijven. Je huis wordt bovendien meer waard, omdat de vierkante meters nu wel meetellen. De investering verdien je daarmee ook nog eens terug! Maar wat is dan nog het voordeel van kunststof?

Onderhoudsarm

Kies je voor een kunststof dakkapel, dan kies je voor onderhoudsarm. Zag je jezelf al niet op een ladder klimmen om in weer en wind je houten dakkapel te schilderen? Bij kunststof hoeft dat niet meer! Schilderen is niet nodig, wat je heel wat werk en geld bespaart. Je dakkapel af en toe schoonmaken met een sopje van lauwwarm water is meer dan genoeg om heel wat jaren plezier te hebben van je dakkapel. Kunststof gaat niet rotten want het is vochtbestendig en je hoeft ook niet bang te zijn voor tocht. Je zult graag heel wat uurtjes op zolder spenderen!

Hoge isolatiewaarde

Nog een groot voordeel van een kunststof dakkapel is dat kunststof een hoge isolatiewaarde heeft. Zoals we hiervoor al zeiden, is tocht verleden tijd. En dat zorgt er ook voor dat je minder hard hoeft te stoken om een aangename binnentemperatuur te krijgen. En doordat je minder hard hoeft te stoken, daalt je energierekening en wordt er minder CO2 uitgestoten. Beter voor het milieu dus en voor je energiekosten!

Klinkt een kunststof dakkapel als een meerwaarde voor je woning? Laat je dan goed informeren en adviseren over of het nodig is om een vergunning aan te vragen voor het laten plaatsen ervan. Misschien heb je zelfs wel recht op subsidie! Vraag vrijblijvend deskundig advies of een offerte aan bij een specialist als www.jansmaburdaard.nl, dan weet je wat er mogelijk is. Bij een kunststof dakkapel heb je een ruime keuze in kleuren en vormgeving. Er is zelfs een kunststof dakkapel met een nauwelijks van echt te onderscheiden houtnerf. Succes met klussen!

Subsidies en premies

Vlaanderen

Vlaanderen heeft een tiental subsidies waar je gebruik van kunt maken. 

Bekijk alle voordelen voor Vlaanderen

Wallonië

In Wallonië zijn er twee grote categorieën: renovatiepremies en energiepremies.  Bekijk ze hier allemaal!

Bekijk alle voordelen voor Wallonië

Brussels gewest

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kent verschillende premies toe, in de vorm van een financiële tegemoetkoming: energiepremies en renovatiepremies. Ter aanvulling bestaan er ook gemeentelijke premies voor installaties met een milieubeschermend effect. 

Bekijk alle voordelen voor Brussels gewest

Onze gouden tips

De 10 gouden tips geven de consument raad  over hoe best tewerk wordt gegaan opdat  zijn bouw- of verbouwproject een succesverhaal kan worden, samen met de aannemer.

Onze 10 gouden tips