Alle aannemers zijn lid van Embuild en hebben geen sociale of fiscale schulden.

Batibouw 2024

Bruxelles Expo
Batibouw 2024
20 feb 2024 - 25 feb 2024
Bezoek de website

Adres

Bruxelles Expo
1, Place de Belgique
1020 Bruxelles
België

Details

BATIBOUW is de grootste vakbeurs voor bouw, renovatie en interieur in België, en is al ruim 60 jaar dé ontmoetingsplaats voor professionals en particulieren. BATIBOUW verbindt, stimuleert ontmoetingen en uitwisselingen, toont creativiteit en vindingrijkheid en zet trends en innovaties in de schijnwerpers. We willen een paleis zijn waar bouwdromen groeien, evolueren en werkelijkheid worden.

Voor de editie 2023 bundelen BATIBOUW en COCOON , de woon- en interieurbeurs, hun krachten. Samen bieden we je een totaalervaring, van de meest technische oplossingen tot zuiver esthetische inspiratie.

Subsidies en premies

Vlaanderen

Vlaanderen heeft een tiental subsidies waar je gebruik van kunt maken. 

Bekijk alle voordelen voor Vlaanderen

Wallonië

In Wallonië zijn er twee grote categorieën: renovatiepremies en energiepremies.  Bekijk ze hier allemaal!

Bekijk alle voordelen voor Wallonië

Brussels gewest

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kent verschillende premies toe, in de vorm van een financiële tegemoetkoming: energiepremies en renovatiepremies. Ter aanvulling bestaan er ook gemeentelijke premies voor installaties met een milieubeschermend effect. 

Bekijk alle voordelen voor Brussels gewest

Onze gouden tips

De 10 gouden tips geven de consument raad  over hoe best tewerk wordt gegaan opdat  zijn bouw- of verbouwproject een succesverhaal kan worden, samen met de aannemer.

Onze 10 gouden tips