Alle aannemers zijn lid van Embuild en hebben geen sociale of fiscale schulden.

Zo vind je de perfecte keuken

Je keuken is al lang niet meer de plek waar je alleen maar bent om eten te bereiden. Hoe langer hoe meer keukens echte leefkeukens worden; het kloppende hart van je woning. De plek waar je samenkomt met je gezin om bij te praten, huiswerk te maken en te eten. Je keuken is ook de plek waar je vrienden ontvangt en bijpraat met een glaasje wijn of een kopje koffie. Omdat je zoveel tijd doorbrengt in dit deel van je huis, is het belangrijk om de keuken te kiezen die bij jou, je woning, je noden en je wensen past.

Ideale keuken aan een voordelige prijs

Wanneer je begint rond te kijken voor een nieuwe keuken, zul je misschien schrikken van het kostenplaatje. Een nieuwe keuken is dan ook een hele investering. Een investering die de moeite waard is, want degelijke materialen en toestellen zijn nu eenmaal prijzig. Wil je toch een nieuwe keuken, maar dan aan een voordelige prijs? Dan is een toonzaalkeuken de perfecte oplossing voor jou. Een toonzaalkeuken is een keuken die als voorbeeldkeuken opgesteld staat in een showroom. Deze keukens zijn volledig functioneel en hebben maar amper gebruikssporen, omdat er uiteraard nooit in gekookt is. Vaak zijn deze keukens nog geen jaar oud. Wanneer de showroom opnieuw ingericht wordt, krijg je de kans om de toonzaalkeukens voor een voordelige prijs aan te kopen. Hierbij zijn alle stijlen en opstellingen mogelijk. Het nadeel aan dit soort keukens, is dat ze niet op maat gemaakt zijn. Je moet er dus zeker van zijn dat de keuken in je woning past. Verder heeft een toonzaalkeuken alleen maar voordelen. Eerst en vooral is ze veel goedkoper dan een nieuwe keuken op maat. Verder is de levertijd veel korter dan wanneer je een keuken op maat bestelt. Bovendien wordt de keuken volledig bij je thuis geleverd en geïnstalleerd. Omdat je ze al eens hebt kunnen bewonderen in de showroom, weet je vooraf al perfect hoe je nieuwe keuken er gaat uitzien.

Stoere keuken met karakter

Ben je op zoek naar een stoere keuken die je huis het nodige karakter geeft? Dan is een industriële keuken echt ideaal. In een industriële keuken wordt voornamelijk met robuuste materialen, zoals hout en beton, gewerkt. Dit ruwe kantje zorgt voor een heel strakke look en feel van jouw keuken. Wanneer het op kleur aankomt, vind je in je industriële keuken vooral zwart, grijs en wit terug. Met dit kleurenspel wordt de optische illusie gecreëerd dat je keuken groter lijkt dan ze eigenlijk is. Door ook te werken met industriële lampen en bakstenen, krijgt je keuken een heel krachtige uitstraling. Een industriële keuken past in elke woonstijl. Je hoeft dus zeker niet in een loft te wonen om voor zo’n stoere keuken te kunnen kiezen. 

 

Subsidies en premies

Vlaanderen

Vlaanderen heeft een tiental subsidies waar je gebruik van kunt maken. 

Bekijk alle voordelen voor Vlaanderen

Wallonië

In Wallonië zijn er twee grote categorieën: renovatiepremies en energiepremies.  Bekijk ze hier allemaal!

Bekijk alle voordelen voor Wallonië

Brussels gewest

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kent verschillende premies toe, in de vorm van een financiële tegemoetkoming: energiepremies en renovatiepremies. Ter aanvulling bestaan er ook gemeentelijke premies voor installaties met een milieubeschermend effect. 

Bekijk alle voordelen voor Brussels gewest

Onze gouden tips

De 10 gouden tips geven de consument raad  over hoe best tewerk wordt gegaan opdat  zijn bouw- of verbouwproject een succesverhaal kan worden, samen met de aannemer.

Onze 10 gouden tips