Alle aannemers zijn lid van Embuild en hebben geen sociale of fiscale schulden.

Wauw! Die look wil ik ook? Kan dat?

Soms kom je ergens en raak je helemaal geïnspireerd door de omgeving waarin je je bevindt. Je ziet het al helemaal voor je, jouw keuken, woonkamer, kantoor of slaapkamer ook in diezelfde look. Maar als je er goed over nadenkt dan zie je in dat jouw dromen soms lastig te realiseren zijn door gebrek aan tijd, geld of ervaring. Hoe kan je toch jouw dromen werkelijkheid laten worden en jouw droomruimte creeëren? Heel simpel.. maak gebruik van interieurfolies.

Als je je een beetje verdiept in de mogelijkheden van het restylen van jouw huis op social media dan zie je de foto’s wel voorbij komen. Een goed voorbeeld zijn keukens. Als je een nieuwe keuken koopt gaat deze vaak jaren mee, maar vaak ben je ondertussen wel eens toe aan een nieuwe look omdat trends veranderen. Op social media zie je bijvoorbeeld de foto’s van een volledig nieuwe look binnen een dag in de keuken voor een laag budget. Benieuwd hoe dat kan? Weer heel simpel.. interieurfolies. Als je goed de voor- en na foto’s bekijkt dan zie je dat de opzet van de keuken hetzelfde is. De kastjes, het werkblad en soms de achterwand zijn alleen van kleur veranderd. Deze worden bekleed met interieurfolies. Nieuwe handgreepjes op de kastjes en klaar is Kees.

Kleuren en mogelijkheden

Nu hoor ik je denken; maar mijn keuken is heel donker hout en dat krijg ik toch nooit naar een mooie witte frisse look zonder eindeloos te schuren? Ja zeker wel! De kastdeurtjes worden goed schoongemaakt en ontvet (dus niet geschuurd). Als je vervolgens kiest voor een goede kwaliteit interieurfolie, dan is deze zo dik dat de onderliggende kleur en eventuele structuur er niet doorheen komen. Dat betekent in de praktijk dat je dus heel eenvoudig een zwart kastje wit kan maken zonder dat het een grijze look krijgt. Hierdoor zijn je mogelijkheden eindeloos. Je kunt zelfs je houten werkblad een marmer look-and-feel geven. Doordat je huidige keuken in tact blijft is het mogelijk om deze klus in een dag te (laten) klaren.

Interieurfolies zijn te verkrijgen in vele structuren, kleuren en patronen. Dus waar je ook naar op zoek bent, alles is mogelijk. Er zijn geen grenzen aan jouw creativiteit en smaak. En het resultaat zal niet van echt te onderscheiden zijn als je kiest voor de juiste kwaliteit folie.

Duurzaam en handig

Het voordeel van interieurfolies is ook dat deze eenvoudig schoon zijn te maken en weinig speciale behandeling nodig hebben. Afhankelijk van welk merk folie je kiest zul je ook zien dat deze folies goed tegen een stootje kunnen en dus niet snel beschadigen. Ze worden niet voor niets ook veel in de horeca, winkels en hotels gebruikt. Wil je nog meer redenen om te kiezen voor interieurfolies? Lees dan ook een eerdere blog over de voordelen van interieurfolies.

Waar zijn interieurfolies te krijgen?

Interieur folies zijn natuurlijk overal op de markt verkrijgbaar. Maar wil je een mooi resultaat met een hoogwaardige folie, dan kun je beter naar een specialist gaan. Zij zullen met u bespreken wat de beste opties zijn en wat de beste resultaten oplevert. Neem contact op met Spandex, die je het adres van een bekwame installateur zal geven.Voor meer informatie neem contact op met:

Spandex Belgium
website: www.spandex.be
e-mail: info@spandex.be
telefoon: 02 725 73 70

 

 

Subsidies en premies

Vlaanderen

Vlaanderen heeft een tiental subsidies waar je gebruik van kunt maken. 

Bekijk alle voordelen voor Vlaanderen

Wallonië

In Wallonië zijn er twee grote categorieën: renovatiepremies en energiepremies.  Bekijk ze hier allemaal!

Bekijk alle voordelen voor Wallonië

Brussels gewest

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kent verschillende premies toe, in de vorm van een financiële tegemoetkoming: energiepremies en renovatiepremies. Ter aanvulling bestaan er ook gemeentelijke premies voor installaties met een milieubeschermend effect. 

Bekijk alle voordelen voor Brussels gewest

Onze gouden tips

De 10 gouden tips geven de consument raad  over hoe best tewerk wordt gegaan opdat  zijn bouw- of verbouwproject een succesverhaal kan worden, samen met de aannemer.

Onze 10 gouden tips