Alle aannemers zijn lid van Embuild en hebben geen sociale of fiscale schulden.

Wat kun je met colsonbandjes? 3 voorbeelden

Wat kun je met colsonbandjes? 3 voorbeelden

Colsonbandjes, tie-wraps, kabelbinders: het zijn allemaal andere benamingen voor hetzelfde product. En in je zoektocht naar een manier om iets stevig aan elkaar vast te maken, is de kans groot dat je bij dit product uitkomt. Want colsonbandjes zijn handige hulpmiddelen die je bijna in iedere situatie wel kunt gebruiken. Ze zijn veelzijdig en kunnen overal voor worden gebruikt. Kabelbinders werden van oorsprong, zoals de naam doet vermoeden, gebruikt om kabels bij elkaar te binden. Goede colsonbandjes zijn vandaag de dag op nog heel veel meer manieren te gebruiken! Hier vind je 3 voorbeelden.

GESPONSORDE TEKST

1: Bedrading bij elkaar houden

Heb je te maken met bedrading of kabels? Dan komen colsonbandjes van Nedelko uitstekend van pas. Deze bandjes zorgen ervoor dat kabels niet her en der verspreid liggen maar dicht bij elkaar blijven. Op deze manier creëer je in de eerste plaats meer veiligheid, omdat het gevaarlijk kan zijn om overal veel kabels te hebben liggen. Daarnaast zorg je ook voor meer inzicht: je kunt heel snel zien welke kabel je nodig hebt. 

2: Toepassing in de tuin

Ook in de tuin zijn colsonbandjes op verschillende manieren toepasbaar. Zo is het onder andere mogelijk om plantjes aan stokjes vast te maken, zodat ze de lucht in gaan groeien. De bandjes zijn zeer sterk en zijn daarnaast ook goed bestand tegen allerlei weersomstandigheden. Verder kun je ze ook gebruiken voor het vastzetten van gaas of doek aan een hek of paal. Ook het ophangen van bijvoorbeeld kerstverlichting is een stuk makkelijker wanneer je hiervoor colsonbandjes kunt gebruiken. Je maakt de verlichting zo vast aan uitstekende delen. 

3: Overige toepassingen van colsonbandjes

De colsonbandjes hebben nog heel veel andere toepassingen. Wat dacht je van kabelbinders voor het strak inpakken van een tas? Zo neemt bijvoorbeeld kleding veel minder plaats in beslag. Ook voor het repareren van een rugzak, riem, tas of tent kun je deze kabelbinders gebruiken. Tot slot is het ook mogelijk om de tie-wrap te gebruiken voor het aan elkaar bevestigen van meerdere losse onderdelen.

De inzetbaarheid van colsonbandjes kent bijna geen grenzen: je kunt hier heel veel verschillende kanten mee op. Het is daarom altijd aan te raden om standaard een voorraad van colsonbandjes in huis te hebben. Je kunt ze dan altijd gebruiken voor uiteenlopende zaken. Je kunt ze gemakkelijk en snel online bestellen!

Subsidies en premies

Vlaanderen

Vlaanderen heeft een tiental subsidies waar je gebruik van kunt maken. 

Bekijk alle voordelen voor Vlaanderen

Wallonië

In Wallonië zijn er twee grote categorieën: renovatiepremies en energiepremies.  Bekijk ze hier allemaal!

Bekijk alle voordelen voor Wallonië

Brussels gewest

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kent verschillende premies toe, in de vorm van een financiële tegemoetkoming: energiepremies en renovatiepremies. Ter aanvulling bestaan er ook gemeentelijke premies voor installaties met een milieubeschermend effect. 

Bekijk alle voordelen voor Brussels gewest

Onze gouden tips

De 10 gouden tips geven de consument raad  over hoe best tewerk wordt gegaan opdat  zijn bouw- of verbouwproject een succesverhaal kan worden, samen met de aannemer.

Onze 10 gouden tips