Alle aannemers zijn lid van Embuild en hebben geen sociale of fiscale schulden.

Van welke houtsoorten worden houten lamellen gemaakt?

Van welke houtsoorten worden houten lamellen gemaakt?


Wil je houten lamellen aanschaffen? Dan is het goed om meer te weten over hoe deze producten worden gefabriceerd. Vooral wanneer je interesse hebt in houten lamellen op maat heb je baat bij meer informatie over het aan te schaffen product. Hier lees je onder andere van welke houtsoorten houten lamellen worden gemaakt. Op deze manier kun je een goed overwogen keuze maken voor je woning.

GESPONSORDE TEKST

Raamdecoratie van hout: dit zijn de voordelen

Mooie raamdecoratie is er genoeg, maar er is een reden dat steeds meer mensen kiezen voor houten lamellen. Met hout kies je voor puur natuur in je woning. Houten lamellen creëren een natuurlijk element in huis en daar zijn we verzot op. Daarnaast zijn deze lamellen isolerend en zeer gemakkelijk in onderhoud. Het proper houden van je lamellen is een zeer gemakkelijke klus. Het enige wat je hoeft te doen is een doekje over beide zijden van de lamellen halen. Een ander voordeel is dat je houten lamellen altijd kunt bijregelen. Je bepaalt zelf de mate van zonlicht in huis en de mate van privacy.

De houtsoorten bij Inhuisplaza

Bij Inhuisplaza.be kun je terecht voor houten lamellen in meerdere soorten. Welke houtsoorten zijn verkrijgbaar in het aanbod? Houten lamellen worden over het algemeen gemaakt van 3 bekende houtsoorten:

  • Abachi: Abachi is een stevige houtsoort die het mogelijk maakt om lamellen te maken van 70 mm breed. De houtnerven zijn grof en daardoor zicht- en voelbaar. Je kiest hiermee voor een echte houtlook. 
  • Bamboe: Bamboe is een lichte houtsoort en de lamellen zijn dan ook lichter en dunner. Je creëert hiermee een rustige uitstraling. 
  • Basswood: deze veelgebruikte houtsoort is vooral egaal van kleur en glad afgewerkt. Je hebt daardoor de keuze uit verschillende kleuren. 

Deze drie houtsoorten hebben gemeen dat ze allemaal stevig zijn en een mooie uitstraling hebben. Verder hebben ze alledrie unieke eigenschappen die ze perfect maken voor het fabriceren van houten lamellen. 

Bestel houten lamellen online

Online vind je een ruim aanbod van verschillende soorten houten lamellen en andere raambekleding. Je kunt eenvoudigweg bekijken wat de mogelijkheden zijn en wat aan jouw wensen voldoet. Daarna is het heel gemakkelijk om je bestelling te plaatsen. Heb je vragen? Je kunt ook heel makkelijk terecht bij de klantenservice voor meer informatie of advies. Zo weet je zeker dat je de beste keuze maakt en de lamellen van je dromen in je woonkamer of living tovert!

Subsidies en premies

Vlaanderen

Vlaanderen heeft een tiental subsidies waar je gebruik van kunt maken. 

Bekijk alle voordelen voor Vlaanderen

Wallonië

In Wallonië zijn er twee grote categorieën: renovatiepremies en energiepremies.  Bekijk ze hier allemaal!

Bekijk alle voordelen voor Wallonië

Brussels gewest

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kent verschillende premies toe, in de vorm van een financiële tegemoetkoming: energiepremies en renovatiepremies. Ter aanvulling bestaan er ook gemeentelijke premies voor installaties met een milieubeschermend effect. 

Bekijk alle voordelen voor Brussels gewest

Onze gouden tips

De 10 gouden tips geven de consument raad  over hoe best tewerk wordt gegaan opdat  zijn bouw- of verbouwproject een succesverhaal kan worden, samen met de aannemer.

Onze 10 gouden tips