Alle aannemers zijn lid van Embuild en hebben geen sociale of fiscale schulden.

SPANDEX: Ik ben overtuigd! Wat nu?

Ik ben overtuigd! Wat nu?

Na jaren tegen dezelfde kasten en bekraste tafel te hebben gekeken, ben je er eindelijk over uit: het is tijd voor iets nieuws. Maar wat dan precies? De kosten voor een verbouwing lopen al snel hoog op, en daarbij neemt het ook veel tijd in beslag. Wellicht is interieurfolie de oplossing. Met gebruik van deze folies creëer je binnen no time een geheel nieuwe look in een kleur, patroon of materiaal naar keuze.

Maar waar begin je dan? 

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf aan de slag te gaan. Interieurfolies zijn overal op de markt verkrijgbaar. In de hobbywinkels en online vind je veel moderne folies en met één klik op de knop, is het morgen al in huis. 

Toch is het niet zo makkelijk als het misschien lijkt, werken met interieurfolie. Je moet met gekke hoeken werken, je wilt geen naden zien maar een natuurlijke uitstraling en de folie moet de juiste afmetingen hebben en in een keer goed worden geplakt. Misschien zit er wel een ribbelpatroon op je keukenkastje waardoor het net wat meer concentratie vraagt, en je wilt natuurlijk dat het eindresultaat verbluffend en in één keer goed is. Wellicht is het eigenlijk nog niet zo een slecht idee dat iemand met ervaring, garantie en de juiste professionele tools aan de slag gaat voor je. Wel zo makkelijk, toch?

Wat kan je verwachten? 

Als je voor goede kwaliteit interieurfolie kiest heb je hier veel voordeel van. In tegendeel tot wat je misschien denkt, gaat de juiste interieurfolie erg lang mee. Afhankelijk van welk merk folie je kiest zul je zien dat de echt wel folie tegen een stootje of krasje kan en niet snel zal beschadigen. Een kwaliteit interieurfolie is eenvoudig schoon te maken en vraagt verder weinig speciale behandeling. Ze worden niet voor niets ook veel in horeca, winkels en hotels gebruikt. Daarnaast is het kiezen van interieurfolie een duurzame keuze doordat je keuken in tact blijft en je enkel de buitenkant een nieuwe uitstraling geeft. 

Waar zijn interieurfolies te krijgen? 

Wil je een mooi resultaat met een hoogwaardige folie, dan kun je het beste naar een specialist gaan. Zij zullen met u bespreken wat de beste opties zijn en wat de beste resultaten oplevert. Neem contact op met Spandex, die je het adres van een bekwame installateur zal geven.Voor meer informatie neem contact op met:

Spandex Belgium
website: www.spandex.be
e-mail: info@spandex.be
telefoon: 02 725 73 70

Subsidies en premies

Vlaanderen

Vlaanderen heeft een tiental subsidies waar je gebruik van kunt maken. 

Bekijk alle voordelen voor Vlaanderen

Wallonië

In Wallonië zijn er twee grote categorieën: renovatiepremies en energiepremies.  Bekijk ze hier allemaal!

Bekijk alle voordelen voor Wallonië

Brussels gewest

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kent verschillende premies toe, in de vorm van een financiële tegemoetkoming: energiepremies en renovatiepremies. Ter aanvulling bestaan er ook gemeentelijke premies voor installaties met een milieubeschermend effect. 

Bekijk alle voordelen voor Brussels gewest

Onze gouden tips

De 10 gouden tips geven de consument raad  over hoe best tewerk wordt gegaan opdat  zijn bouw- of verbouwproject een succesverhaal kan worden, samen met de aannemer.

Onze 10 gouden tips