Alle aannemers zijn lid van Embuild en hebben geen sociale of fiscale schulden.

Open Wervendag vertelt het verhaal achter de Werven

Open Wervendag , dat is jouw kans van het jaar om de bouwsector te ontmoeten. Bezoek meer dan 100 bouwplaatsen in heel België. 

Van sluizen tot een expositiecentrum en nieuwe en moderne modulaire bouwtechnieken: ontdek hoe alle gebouwen in jouw omgeving worden gemaakt en misschien zelfs wel de bouw van jouw volgende woning. 

 

Open Wervendag vertelt het verhaal achter de Werven

Je eerste huis, het zwembad om de hoek, je oude school, de brug waar je elke dag over fietst: allemaal mogelijk gemaakt door de bouwsector. Het zijn de plekken waar wij ons eigen verhaal hebben kunnen schrijven. En nu, samen met jou, willen we blijven bouwen aan deze verhalen. Kom naar Open Wervendag 2024 op 26 mei !

VIDEO : Ontdek hier het verhaal achter meer dan 100 werven.

Subsidies en premies

Vlaanderen

Vlaanderen heeft een tiental subsidies waar je gebruik van kunt maken. 

Bekijk alle voordelen voor Vlaanderen

Wallonië

In Wallonië zijn er twee grote categorieën: renovatiepremies en energiepremies.  Bekijk ze hier allemaal!

Bekijk alle voordelen voor Wallonië

Brussels gewest

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kent verschillende premies toe, in de vorm van een financiële tegemoetkoming: energiepremies en renovatiepremies. Ter aanvulling bestaan er ook gemeentelijke premies voor installaties met een milieubeschermend effect. 

Bekijk alle voordelen voor Brussels gewest

Onze gouden tips

De 10 gouden tips geven de consument raad  over hoe best tewerk wordt gegaan opdat  zijn bouw- of verbouwproject een succesverhaal kan worden, samen met de aannemer.

Onze 10 gouden tips