Alle aannemers zijn lid van Embuild en hebben geen sociale of fiscale schulden.

Meubelstukken voor de woonkamer die het waard zijn om te kopen

Gesponsord artikel

De woonkamer is waar de meeste mensen naartoe gaan om uit te rusten en te ontspannen, en het is ook de plek waar de meeste mensen rondhangen en met elkaar praten. Daarom moet hij de meest comfortabele stoelen en de gezelligste versieringen in huis hebben. Het is echter moeilijk om te kiezen hoe je je woonkamer wilt inrichten, omdat het de toon zet voor de rest van je huis. Kies meubels die niet alleen stijlvol en comfortabel zijn, maar ook functioneel, zoals een tv wandmeubel. Hier kun je je televisies neerzetten en het kan ook dienen als opbergruimte. Het hebben van meubelstukken met meer dan één doel is het beste voor mensen met een kleine woonkamer.

Een relaxstoel

Iedereen waardeert gemak omdat het de sleutel is tot een dagelijks leven vol geluk. Met een comfortabele fauteuil relax in je woonkamer bereik je de ontspanning die je nodig hebt. Of je nu borstvoeding geeft, leest, spelletjes speelt of mediteert, de fauteuil geeft je een vredig en uiterst comfortabel gevoel.

Accent stoelen

Accent stoelen kunnen de sfeer van je woonkamer verbeteren. Met accent stoelen kun je ook je persoonlijkheid uitdrukken. Je kunt er een vinden in het patroon of de kleur van je voorkeur om het ontwerp en de aantrekkingskracht van de woonkamer te verbeteren. Daarnaast kun je kiezen uit een moderne draaifauteuil met opvallende prints, een oversized accent stoel met een eenvoudig geometrisch patroon of een fauteuil bekleed met echt leer. De sleutel is om stoelen te kiezen die bij je woonkamer passen.

Meubels voor opslag

Aangezien je waarschijnlijk het grootste deel van je tijd in je woonkamer zult doorbrengen, is het logisch om plaatsen voor je spullen te hebben. In je woonkamer kun je open en gesloten opbergers combineren. Op deze manier kun je dingen als boeken en vinyl platen laten zien en dingen verbergen waarvan je niet wilt dat andere mensen ze zien. Je kunt kiezen uit opbergers van vloer tot plafond, modulaire planken of dressoirs.

Meubelstuk voor je televisies

Een plek voor entertainment is een noodzakelijke functie in je woonkamer. De meeste mensen gebruiken hun woonkamer als tv-kamer waar ze hun favoriete programma's en films kunnen kijken. Aangezien je tv het middelpunt van de kamer kan zijn, moet je ervoor zorgen dat je een standaard kiest die zowel handig als stijlvol is. Als je een grote ruimte hebt, kun je een grote unit kiezen met veel kasten en planken om je televisie op te bergen. Zo niet, dan kun je een kleinere, compactere tv-standaard kiezen met genoeg ruimte voor je entertainment- en media-apparaten.

Subsidies en premies

Vlaanderen

Vlaanderen heeft een tiental subsidies waar je gebruik van kunt maken. 

Bekijk alle voordelen voor Vlaanderen

Wallonië

In Wallonië zijn er twee grote categorieën: renovatiepremies en energiepremies.  Bekijk ze hier allemaal!

Bekijk alle voordelen voor Wallonië

Brussels gewest

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kent verschillende premies toe, in de vorm van een financiële tegemoetkoming: energiepremies en renovatiepremies. Ter aanvulling bestaan er ook gemeentelijke premies voor installaties met een milieubeschermend effect. 

Bekijk alle voordelen voor Brussels gewest

Onze gouden tips

De 10 gouden tips geven de consument raad  over hoe best tewerk wordt gegaan opdat  zijn bouw- of verbouwproject een succesverhaal kan worden, samen met de aannemer.

Onze 10 gouden tips