Alle aannemers zijn lid van Embuild en hebben geen sociale of fiscale schulden.

Laat zonwering op maat maken voor jouw terras

De perfecte bescherming tegen de zon

De zomer is in volle gang en dat betekent volop genieten van het buitenleven. Maar hoe zorg je ervoor dat je optimaal van je terras kunt genieten, zonder dat je last hebt van de felle zon?

 

Zonwering op maat biedt de perfecte oplossing. Met op maat gemaakte zonnescreens en zonneschermen creëer je niet alleen een aangename schaduwplek, maar voeg je ook stijl en functionaliteit toe aan je buitenruimte. Bekijk op somfy.be waar je zonwering op maat kunt laten maken.

Voordelen van zonwering op maat

1. Bescherming tegen de zon

Een van de belangrijkste voordelen van zonwering op maat is de bescherming tegen de zon. Zonnescreens en zonneschermen blokkeren schadelijke UV-stralen en verminderen de hoeveelheid warmte die je terras bereikt. Zo kun je op een hete zomerdag comfortabel buiten zitten zonder oververhit te raken.

2. Privacy

Naast bescherming tegen de zon biedt zonwering op maat ook privacy. Met zonnescreens kun je jouw terras afschermen van nieuwsgierige blikken en genieten van een rustige en afgeschermde buitenruimte. Zo kun je in alle privacy ontspannen en tot rust komen.

3. Flexibiliteit en controle

Op maat gemaakte zonwering geeft je de flexibiliteit en controle over de hoeveelheid zonlicht en schaduw op je terras. Met zonnescreens en zonneschermen kun je de stand van de lamellen of het doek aanpassen, zodat je altijd de gewenste hoeveelheid zonlicht kunt regelen. Zo kun je op elk moment van de dag genieten van de perfecte balans tussen zon en schaduw.

4. Verfraaiing van je buitenruimte

Zonwering op maat is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Met een breed scala aan stijlen, kleuren en materialen kun je zonnescreens en zonneschermen kiezen die perfect passen bij de uitstraling van je terras. Zo voeg je niet alleen schaduw toe, maar geef je jouw buitenruimte ook een mooie en verzorgde uitstraling.

Op maat gemaakte zonwering: de juiste keuze

Wanneer je zonwering voor je terras zoekt, is op maat gemaakte zonwering de juiste keuze. Door te kiezen voor zonneschermen die specifiek zijn ontworpen en geproduceerd voor jouw terras, ben je verzekerd van de perfecte pasvorm en functionaliteit. Bovendien kun je rekenen op duurzame materialen en hoogwaardige afwerking.

 

Waar wacht je nog op? Laat zonwering op maat maken voor jouw terras en geniet deze zomer van de perfecte bescherming tegen de zon, privacy en een prachtig verfraaide buitenruimte. Neem vandaag nog contact op met een specialist op het gebied van zonwering op maat en ontdek de mogelijkheden voor jouw terras!

 

Subsidies en premies

Vlaanderen

Vlaanderen heeft een tiental subsidies waar je gebruik van kunt maken. 

Bekijk alle voordelen voor Vlaanderen

Wallonië

In Wallonië zijn er twee grote categorieën: renovatiepremies en energiepremies.  Bekijk ze hier allemaal!

Bekijk alle voordelen voor Wallonië

Brussels gewest

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kent verschillende premies toe, in de vorm van een financiële tegemoetkoming: energiepremies en renovatiepremies. Ter aanvulling bestaan er ook gemeentelijke premies voor installaties met een milieubeschermend effect. 

Bekijk alle voordelen voor Brussels gewest

Onze gouden tips

De 10 gouden tips geven de consument raad  over hoe best tewerk wordt gegaan opdat  zijn bouw- of verbouwproject een succesverhaal kan worden, samen met de aannemer.

Onze 10 gouden tips