Alle aannemers zijn lid van Embuild en hebben geen sociale of fiscale schulden.

Kleur je woning: Ontdek de top 5 Flexa verfkleuren voor je huis

Het kiezen van de juiste verfkleur voor je interieur kan een wereld van verschil maken. Of je nu een rustgevende sfeer wilt creëren of een levendige uitstraling, de kleuren van Flexa bieden inspiratie voor elke ruimte. Kan jouw woning wel een nieuw kleurtje gebruiken? Verken hier de vijf populairste verfkleuren van Flexa.

 

1. Flexa Urban Taupe: Subtiele elegantie

 

Flexa Urban Taupe is een kleur die rust uitstraalt. Deze veelzijdige taupe tint mengt beige en grijs tot een warme kleur die in elk interieur past. Het is een perfecte keuze voor wie zoekt naar een neutrale basis die toch warmte biedt. Urban Taupe werkt goed in combinatie met natuurlijke materialen zoals hout en leer, wat het een uitstekende optie maakt voor zowel moderne als traditionele inrichtingen.

 

2. Denim Drift: Kleur van het Jaar

 

Denim Drift is een andere favoriet en werd door Flexa zelfs uitgeroepen tot Kleur van het Jaar 2017. Deze blauwgrijze tint is geïnspireerd op de veelzijdigheid van denim en past bijna overal bij. Van slaapkamers tot keukens; Denim Drift biedt een frisse maar kalmerende uitstraling die de dynamiek van je huis kan transformeren.

 

3. Heart Wood: Warm welkom

 

Heart Wood is een zachte roze kleur met een vleugje paars die warmte en comfort uitstraalt. Deze kleur is ontworpen om een gevoel van geborgenheid te bieden en werkt uitstekend in ruimtes waar je tot rust komt zoals de woonkamer of slaapkamer. Het is een subtiele manier om kleur aan je interieur toe te voegen zonder overweldigend te zijn.

 

4. Fresh Foliage: Levendig en fris

 

Voor de liefhebbers van natuurlijke invloeden is Fresh Foliage een schot in de roos. Deze levendige groene tint staat voor vernieuwing en energie. Het is de ideale kleur om een statement te maken in een keuken of werkkamer. Gecombineerd met witte of lichte houttinten zorgt deze turquoise kleur voor een stimulerende omgeving die creativiteit en concentratie bevordert.

 

5. Tranquil Dawn: Zacht begin van de dag

 

Tranquil Dawn is een zachtgroene kleur die rust en sereniteit belichaamt. Het is een flexibele kleur die zich aanpast aan de stijl van je interieur, of je nu gaat voor modern minimalisme of een meer klassieke inrichting. Deze kleur reflecteert het eerste zachte licht van de ochtend en is perfect voor ruimtes waar je de dag rustig wilt beginnen, zoals je badkamer of studeerkamer.

 

Flexa kleuren die je woning verrijken

 

Het kiezen van de juiste verfkleur is meer dan een esthetische keuze; het is een investering in de gemoedsrust die je thuis ervaart. De kleuren van Flexa bieden voor elk wat wils, van diepe, rijke tinten tot zachte, rustgevende kleuren. Of je nu kiest voor de subtiele charme van Urban Taupe of de levendige frisheid van Fresh Foliage, deze kleuren zullen je helpen een thuis te creëren dat echt van jou is. Experimenteer met deze kleuren om je eigen unieke ruimte te creëren die je persoonlijkheid weerspiegelt en je welzijn bevordert. Ontdek de kracht van kleur en transformeer je huis met Flexa.

 

Subsidies en premies

Vlaanderen

Vlaanderen heeft een tiental subsidies waar je gebruik van kunt maken. 

Bekijk alle voordelen voor Vlaanderen

Wallonië

In Wallonië zijn er twee grote categorieën: renovatiepremies en energiepremies.  Bekijk ze hier allemaal!

Bekijk alle voordelen voor Wallonië

Brussels gewest

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kent verschillende premies toe, in de vorm van een financiële tegemoetkoming: energiepremies en renovatiepremies. Ter aanvulling bestaan er ook gemeentelijke premies voor installaties met een milieubeschermend effect. 

Bekijk alle voordelen voor Brussels gewest

Onze gouden tips

De 10 gouden tips geven de consument raad  over hoe best tewerk wordt gegaan opdat  zijn bouw- of verbouwproject een succesverhaal kan worden, samen met de aannemer.

Onze 10 gouden tips