Alle aannemers zijn lid van Embuild en hebben geen sociale of fiscale schulden.

Kleed je tuin aan met een tuinkleed in oosterse sfeer van Merel in Wonderland

Yes, het is weer tijd om lekker in de tuin aan de slag te gaan! Nu de zon steeds vaker en langer gaat schijnen droom je vast al over heerlijke lange zomeravonden waarbij je heerlijk op een terras in je eigen tuin zit. Houtkorf erbij, wijntje erbij, en lekker lang (na)tafelen met goed gezelschap. In het voorjaar is het de beste tijd om te bedenken hoe de tuin eruit moet komen te zien. Heb je een mooi plekje in je tuin waar je beschut kunt zitten als het erg heet is? En ook een plekje waar je al snel kunt zitten als het eigenlijk nog niet heel warm is buiten? Zo'n plekje is erg leuk om in te richten. Lekkere ligstoelen of een mooie loungebank, zachte tuinkussens, sfeerverlichting onder de overkapping; het is heerlijk om daarover te dagdromen en de mooiste spulletjes uit te zoeken. Wat absoluut niet mag ontbreken in zo'n fijne overkapping is een tuinkleed in oosterse sfeer van Merel in Wonderland. Deze tuinkleden geven je tuin direct een bijzonder en zonnig sfeertje.

Waarom zou je een tuinkleed in je tuin nemen?

Tuinkleden passen helemaal in de trend voor de zomer van 2022. Ze geven je tuin direct een andere sfeer, een sfeer waar je vrolijk van wordt en die je zin doet krijgen in zonnige zomeravonden. De buitenkleden zijn gemaakt van plastic (al voelt dat lang niet altijd zo) en kunnen daardoor gemakkelijk meegenomen worden, maar ook gemakkelijk schoongemaakt worden. Wordt het weer slechter richting de herfst? Dan kun je de kleden gemakkelijk weer oprollen en opbergen tot de eerste zonnstralen van het voorjaar zich weer aandoen.

Nog een voordeel van een tuinkleed is dat als het erg warm is, je je blote voeten niet brandt aan de donkere tegels. Zo hoef je niet steeds op slippers te lopen, maar kun je ook lekker op je blote voeten door de tuin.

Wat past er allemaal nog meer in je tuin om een oosters sfeertje te creëeren?

Houd je van een oosters sfeertje in je tuin, dan kun je te kust en te keur in de webshop Merel in Wonderland. Van leuke oosterse plafondlampen tot sfeervolle buitenkleden vind je bij Merel in Wonderland in de webshop. Zowel voor in huis als in de tuin zijn er de mooiste spullen te krijgen. Een oosters sfeertje past helemaal in de trend anno 2022. Dankzij de vrolijke kleuren en de speelse motiefjes creëer je met weinig middelen al een hele andere sfeer in je tuin. Het is leuk om daar met je beplanting, maar ook tuinmeubilair ook rekening mee te houden. Door het gebruik van zand, of bijvoorbeeld bamboe en andere hout- en rietsoorten maak je er een heel compleet plaatje van in je tuin. Verder kan je leuke vlaggetjes en wandhangers ophangen en kussentjes aanpassen aan je kleurenpalet.

Subsidies en premies

Vlaanderen

Vlaanderen heeft een tiental subsidies waar je gebruik van kunt maken. 

Bekijk alle voordelen voor Vlaanderen

Wallonië

In Wallonië zijn er twee grote categorieën: renovatiepremies en energiepremies.  Bekijk ze hier allemaal!

Bekijk alle voordelen voor Wallonië

Brussels gewest

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kent verschillende premies toe, in de vorm van een financiële tegemoetkoming: energiepremies en renovatiepremies. Ter aanvulling bestaan er ook gemeentelijke premies voor installaties met een milieubeschermend effect. 

Bekijk alle voordelen voor Brussels gewest

Onze gouden tips

De 10 gouden tips geven de consument raad  over hoe best tewerk wordt gegaan opdat  zijn bouw- of verbouwproject een succesverhaal kan worden, samen met de aannemer.

Onze 10 gouden tips