Sluiten

Gedaan met eindeloos zoeken naar prijzen en aannemers

Een huis kopen, plannen maken en dan surfen … Wat gaat dat kosten? Wie gaat de werken uitvoeren? Zal het in orde zijn? Een betrouwbaar antwoord vinden, was tot nu toe niet eenvoudig.

Het kan gelukkig ook anders: snel en betrouwbaar. De Confederatie Bouw, die 16.000 aannemers vertegenwoordigt, werkt voortaan samen met technologiebedrijf Setle, uit Hasselt. De gelijknamige vastgoed-applicatie gaf kandidaat-kopers al een overzicht van mogelijke renovatiewerken, met een schatting van de kosten en mogelijke premies en subsidies. Nu vinden gebruikers in enkele klikken ook aannemers om de werken uit te voeren.

Ga voor transparantie

De Confederatie Bouw is Belgiës grootste vertegenwoordiger van de bouwsector en tevens initiatiefnemer van deze website - Build Your Home. Aannemers die lid zijn, hebben noch sociale, noch fiscale schulden. Ga dus voor zekerheid. Zoek uw bouwprofessional niet lukraak op het internet maar maak gebruik van Setle voor huizenjagers. Uw verbouwing is te belangrijk om het werk over te laten aan cowboys.