Alle aannemers zijn lid van Embuild en hebben geen sociale of fiscale schulden.

Een professionele ongediertebestrijder inschakelen

Professionele ongediertebestrijder inschakelen 

Wanneer je kampt met een ongedierteplaag is het inschakelen van een professionele ongediertebestrijder altijd raadzaam. Voor een effectieve bestrijding van ongedierteplagen is kennis, ervaring en goed materiaal vereist. Beschik je hier niet over? Dan zal het effectief bestrijden van de beestjes lastig worden. Dus kamp jij met ongedierte in of rondom jouw woning of bedrijfspand? Bel dan de ongediertebestrijder voor een snelle doeltreffende bestrijding. 

Groot netwerk van ongediertebestrijders

Zorgt een ongediertesoort bij jou thuis voor overlast? Of heb je in jouw bedrijfspand last van ongedierte? Dan wil je uiteraard zo snel mogelijk een oplossing. Je wilt dat de plaag zo snel mogelijk wordt verholpen. Gelukkig heeft Beestjeskwijt.be een groot landelijk netwerk van professionele ongediertebestrijders. Hierdoor is er altijd een professional bij jou in de buurt. De ongediertebestrijders begrijpen hoeveel impact een ongedierteplaag kan hebben. Van materiële schade tot gezondheidsschade. Ongedierte kan veel schade aanrichten. Hierdoor zullen de professionals er altijd alles aan doen om zo snel mogelijk ter plaatse te komen. Een effectieve en bovendien snelle bestrijding is immers wat je wilt als je met een ongedierteplaag kampt. 

 

Zo gaat de ongediertebestrijder te werk

Voor een effectieve bestrijding van ongedierte is het altijd raadzaam om een professional in te schakelen. Professionele ongediertebestrijders zijn namelijk altijd in staat om de plaag snel en doeltreffend te verhelpen. Hoe ze dit precies doen? Dat hangt uiteraard van de ongediertesoort af. Zo zullen papiervisjes op een andere manier worden bestreden dan ratten. Wel is de aanpak van de bestrijding in grote lijnen altijd hetzelfde. Zo zal een ongediertebestrijder altijd starten met het in kaart brengen van het probleem. Om welke ongediertesoort gaat het precies? En wat is de omvang van de ongedierteplaag? Wanneer de ongediertebestrijder de antwoorden op deze vragen duidelijk heeft, kan hij starten met de daadwerkelijke bestrijding. Deze bestrijding zal altijd op professionele wijze plaatsvinden.

Ongedierteplagen zelf voorkomen

Als ongedierte jouw woon- of werkgenot verstoort, staan de professionele ongediertebestrijders voor je klaar. Dit is uiteraard plezierig om te weten. Maar het zou natuurlijk nog fijner zijn als je de hulp van een ongediertebestrijder nooit nodig hebt. Je voorkomt een ongedierteplaag liever. Maar kan dit eigenlijk wel? Kun jij zelf ongedierteplagen voorkomen? Je kunt de kans op ongedierteplagen zelf altijd verkleinen. Hoe je dit doet? Door de hygiëne in en rondom jouw pand te optimaliseren. Ongedierte is altijd op zoek naar voedsel. Zorg er daarom voor dat ze dit niet bij jou kunnen vinden. Draag zorg voor een goede hygiëne en houd zo ongedierte op afstand.

Subsidies en premies

Vlaanderen

Vlaanderen heeft een tiental subsidies waar je gebruik van kunt maken. 

Bekijk alle voordelen voor Vlaanderen

Wallonië

In Wallonië zijn er twee grote categorieën: renovatiepremies en energiepremies.  Bekijk ze hier allemaal!

Bekijk alle voordelen voor Wallonië

Brussels gewest

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kent verschillende premies toe, in de vorm van een financiële tegemoetkoming: energiepremies en renovatiepremies. Ter aanvulling bestaan er ook gemeentelijke premies voor installaties met een milieubeschermend effect. 

Bekijk alle voordelen voor Brussels gewest

Onze gouden tips

De 10 gouden tips geven de consument raad  over hoe best tewerk wordt gegaan opdat  zijn bouw- of verbouwproject een succesverhaal kan worden, samen met de aannemer.

Onze 10 gouden tips