Alle aannemers zijn lid van Embuild en hebben geen sociale of fiscale schulden.

Een harmonie van binnen en buiten

Het verhuizen naar een nieuw huis is een opwindende periode vol met kansen. Het biedt de unieke mogelijkheid om van een nieuwe omgeving je ideale thuis te creëren. Maar hoe geef je vorm aan het interieur en hoe zorg je ervoor dat dit naadloos aansluit bij de openbare ruimte? Met weloverwogen beslissingen kun je jouw gloednieuwe huis transformeren tot een juweel dat perfect harmonieert met zijn omgeving.

 

Waarom Glasvlies behang?

Bij het inrichten van je nieuwbouwwoning is een van de eerste keuzes die je moet maken welk type behang je wilt gebruiken. Kies bijvoorbeeld voor glasvliesbehang. Nu vraag jij je misschien af: Waarom glasvlies behang? Dit behang is sterk, duurzaam en zorgt voor een strakke afwerking. Het is eenvoudig aan te brengen op nieuwe, gladde muren en kan in elke gewenste kleur worden geschilderd. Perfect voor het creëren van een modern en tijdloos interieur.

 

Wat Is Glasvezelbehang?

Maar wat is glasvezelbehang dan precies? Glasvezelbehang bestaat uit fijne glasvezels die op een bepaalde manier zijn geweven. Dit resulteert in verschillende geweven patronen, waardoor je een unieke look kunt creëren in je woning. Het is ook zeer duurzaam en helpt zelfs bij het verbergen van kleine scheurtjes of oneffenheden in de muur.

 

Het verschil tussen Glasvlies en Glasvezelbehang

Hoewel beide soorten behang gemaakt zijn van glasvezels, is er een belangrijk verschil. Glasvliesbehang is volledig glad, terwijl glasvezelbehang een structuur heeft. De keuze tussen de twee hangt dus af van je persoonlijke voorkeur en de gewenste uitstraling van je interieur.

 

Inrichten Openbare Ruimte: 

Bij het inrichten van je woning mag je de inrichting van de openbare ruimte niet vergeten. Dit is immers het verlengstuk van je woning. Denk bijvoorbeeld aan een mooi aangelegde tuin of een gezellig terras. Ook de inrichting van de straat en de buurt speelt een rol. Door hier rekening mee te houden, zorg je voor een harmonieuze overgang tussen je woning en de omgeving.

Met deze tips in gedachten, ben je goed op weg om van je nieuwbouwwoning een pareltje te maken. Van het kiezen van het juiste behang tot het inrichten van de openbare ruimte, elke stap draagt bij aan het creëren van jouw droomhuis.

 

Subsidies en premies

Vlaanderen

Vlaanderen heeft een tiental subsidies waar je gebruik van kunt maken. 

Bekijk alle voordelen voor Vlaanderen

Wallonië

In Wallonië zijn er twee grote categorieën: renovatiepremies en energiepremies.  Bekijk ze hier allemaal!

Bekijk alle voordelen voor Wallonië

Brussels gewest

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kent verschillende premies toe, in de vorm van een financiële tegemoetkoming: energiepremies en renovatiepremies. Ter aanvulling bestaan er ook gemeentelijke premies voor installaties met een milieubeschermend effect. 

Bekijk alle voordelen voor Brussels gewest

Onze gouden tips

De 10 gouden tips geven de consument raad  over hoe best tewerk wordt gegaan opdat  zijn bouw- of verbouwproject een succesverhaal kan worden, samen met de aannemer.

Onze 10 gouden tips