Alle aannemers zijn lid van Embuild en hebben geen sociale of fiscale schulden.

Een container gebruiken voor een verbouwing

Verbouwen is natuurlijk bijna altijd best wel veel werk en zo ben je toch wel voor een langere periode bezig met je huis. Je hebt natuurlijk allerlei verschillende soorten verbouwingen en nou ligt het er maar net aan wat je wil aanpassen aan je woning. Het kan zijn dat je een kleine aanpassing wil maken, maar meestal gaat het wel om grote verbouwingen van bijvoorbeeld een bepaald gedeelte van het huis. Het kan dan tijdens deze periode best chaotisch zijn in huis en zo heb je ook allerlei materialen die rondom het huis liggen. Het zou natuurlijk ontzettend fijn zijn als je tijdens een verbouwing de rust in huis kan behouden en een plek hebt om alle spullen van de verbouwing in op te slaan.

 

Je eigen woning

Je eigen woning is natuurlijk iets best bijzonders en zo hecht je hier toch ook een bepaalde waarde aan. Een woning is iets heel persoonlijks en je richt deze dan ook echt in naar eigen voorkeur en smaak. Ook is dit de plek waar jij waarschijnlijk het meeste van je tijd in doorbrengt en na een drukke dag tot rust komt. Je voelt je hier als het goed is het meest comfortabel en dit is juist hetgeen wat een woning ook zo bijzonder maakt.

 

Een verbouwing

Een verbouwing komt best vaak voor en zo zijn er allerlei verschillende redenen voor een verbouwing. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat een gedeelte van de woning zodanig is verouderd dat deze aan vervanging toe is en dan moet je dit gedeelte dus gaan verbouwen. Ook kan een verbouwing een investering zijn als het ware en op die manier stop je eigenlijk meer waarde in je huis. Zo wil je bijvoorbeeld een gedeelte vernieuwen om hier zelf van te genieten, maar op die manier is je woning ook weer wat meer waard als je hem eventueel in de toekomst in de verkoop zet.

 

Rust in huis tijdens de verbouwing

Een verbouwing is natuurlijk best chaotisch en zo wordt ook je woning voor die periode best onrustig. Een gedeelte van je woning is bijvoorbeeld helemaal opengebroken en zo heb je ook allerlei materialen in en rondom het huis liggen. Je wilt de verbouwing natuurlijk het liefst met zo min mogelijk stress afronden en dan kan een container bestellen een slimme oplossing zijn. Op deze plek kan je bijvoorbeeld alle materialen van de verbouwing opslaan en deze zou je na de verbouwing ook nog kunnen gebruiken als tuinhuis van metaal.

 

Subsidies en premies

Vlaanderen

Vlaanderen heeft een tiental subsidies waar je gebruik van kunt maken. 

Bekijk alle voordelen voor Vlaanderen

Wallonië

In Wallonië zijn er twee grote categorieën: renovatiepremies en energiepremies.  Bekijk ze hier allemaal!

Bekijk alle voordelen voor Wallonië

Brussels gewest

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kent verschillende premies toe, in de vorm van een financiële tegemoetkoming: energiepremies en renovatiepremies. Ter aanvulling bestaan er ook gemeentelijke premies voor installaties met een milieubeschermend effect. 

Bekijk alle voordelen voor Brussels gewest

Onze gouden tips

De 10 gouden tips geven de consument raad  over hoe best tewerk wordt gegaan opdat  zijn bouw- of verbouwproject een succesverhaal kan worden, samen met de aannemer.

Onze 10 gouden tips