Alle aannemers zijn lid van Embuild en hebben geen sociale of fiscale schulden.

Een betrouwbare aannemer vinden op het internet?

Een betrouwbare aannemer vinden via het internet?

Ook de bouwsector digitaliseert. Veel professionals hebben vandaag hun eigen website. Da's nog zo handig als je niet direct een ervaren  aannemer kent. Maar hoe krijg je meer zekerheid over je vakman?

De krant “Het Belang van Limburg” heeft het vandaag over een bouwbedrijf waar de klachten en betwistingen zich de jongste maanden opstapelen. Op de website stond tot voor kort nochtans het kwaliteitslabel "Charter der Woningbouwers" vermeld. Ten onrechte zo blijkt nu. Hoe krijg je nu meer zekerheid over de betrouwbaarheid en ervaring van een vakman?

Neem je tijd om een aannemer te vinden. Bezoek zijn website, bekijk recent werk of vraag aan bestaande klanten of ze tevreden zijn. Mond-tot-mondreclame werkt vaak zeer goed. De leden van de Confederatie Bouw vind je op deze website. Dat geeft je bijkomende garanties. Als je met een architect werkt, zal ook hij je zeker kunnen adviseren.

Subsidies en premies

Vlaanderen

Vlaanderen heeft een tiental subsidies waar je gebruik van kunt maken. 

Bekijk alle voordelen voor Vlaanderen

Wallonië

In Wallonië zijn er twee grote categorieën: renovatiepremies en energiepremies.  Bekijk ze hier allemaal!

Bekijk alle voordelen voor Wallonië

Brussels gewest

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kent verschillende premies toe, in de vorm van een financiële tegemoetkoming: energiepremies en renovatiepremies. Ter aanvulling bestaan er ook gemeentelijke premies voor installaties met een milieubeschermend effect. 

Bekijk alle voordelen voor Brussels gewest

Onze gouden tips

De 10 gouden tips geven de consument raad  over hoe best tewerk wordt gegaan opdat  zijn bouw- of verbouwproject een succesverhaal kan worden, samen met de aannemer.

Onze 10 gouden tips