Alle aannemers zijn lid van Embuild en hebben geen sociale of fiscale schulden.

Dit zijn de hipste kleuren voor het najaar

Een likje verf of een nieuwe zetel, maar nog niet zeker van de kleur? Laat je inspireren door de trendvoorspelling voor het volgend najaar!

Disguise (vermomming), dat is het thema van de kleurvoorspelling van Pantone voor de herfst. Traditiegetrouw voorspelt Pantone jaarlijks de trends op vlak van kleuren en prints voor het volgende seizoen. In hun glazen bol zagen ze dat schakeringen van roze, paars en oranje zullen domineren in de herfst en winter. 

Laurie Pressman, vicepresident van Pantone, beschrijft de inspiratie voor het Disguise-kleurpalet: “De vermomming is een soort masker waarmee we onze echte zelf verstoppen en een ander gezicht presenteren aan de wereld. Een ander personage spelen, net als een acteur, dat werkt bevrijdend. Je kan je veel onverwachter gedragen en zo zelfs nieuwe persona ontdekken.” 

“We leven in een tijd waarin alle sociale regeltjes omgegooid worden”, vervolledigt ze. “We rebelleren, maar als we ons stem willen laten horen in dit globale klimaat, dan moeten we ons nog veel opstandiger opstellen. De kleuren moeten helpen om ons te transformeren. Ze vervullen ons fundamenteel verlangen naar verandering." 

Moeilijk om je daar een concreet beeld bij te vormen? Doe dan vooral inspiratie op met deze foto’s. 

Jouw interieur voorbereiden op het nieuwe jaar? Ga dan voor tinten uit deze paletten.  

 

Foto's:

pantone.com, ellahoy.es, bintihomeblog.com, terrafemina.com, vtwonen.be, imgrum.net, artilleriet.se, thecoolhunter.net, pepinohomedecordesign.top, Eenigwonen.nl, Interiordesignpro.org, viasanvito.com, homebook.pl, homedesignlover.com, woontrendz.nl, hgtv.com, houzz.com, residence.nl, interieur-inrichting.net, subquote.com, popsiclestuff.nl, room-decorating-ideas.com, theglampad.com, ikea.com, minted.com, roomed.nl, showhome.nl, corifeo.be, luvern.com, design-seeds.com, hsowhome.nl, annagilar.se, homedepot.com, roomed.nl, akulakreative.com, tudorstyle.nl, instagam.com/deer.home, designseeds.com, alessandrasalaris.com, colorpalettes.net, marieclairemaison.com, ikea.com, makeover.nl, rilane.com, contemporist.com, cotemaison.fr, lualdiporte.com.

Subsidies en premies

Vlaanderen

Vlaanderen heeft een tiental subsidies waar je gebruik van kunt maken. 

Bekijk alle voordelen voor Vlaanderen

Wallonië

In Wallonië zijn er twee grote categorieën: renovatiepremies en energiepremies.  Bekijk ze hier allemaal!

Bekijk alle voordelen voor Wallonië

Brussels gewest

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kent verschillende premies toe, in de vorm van een financiële tegemoetkoming: energiepremies en renovatiepremies. Ter aanvulling bestaan er ook gemeentelijke premies voor installaties met een milieubeschermend effect. 

Bekijk alle voordelen voor Brussels gewest

Onze gouden tips

De 10 gouden tips geven de consument raad  over hoe best tewerk wordt gegaan opdat  zijn bouw- of verbouwproject een succesverhaal kan worden, samen met de aannemer.

Onze 10 gouden tips