Alle aannemers zijn lid van Embuild en hebben geen sociale of fiscale schulden.

Dit zijn de grootste meubeltrends van dit moment

Een huis met muren is één ding, maar een thuis is iets anders. Als je wilt dat je huis dienst doet als een rustig toevluchtsoord, richt het dan in met items die je vreugde en voldoening zullen schenken. Klassiek en elegant meubilair is een geweldige methode om je huis een facelift te geven. Met een beetje nadenken en plannen kunnen goed ontworpen meubels het gevoel en de esthetiek van een kamer volledig veranderen. Daarom leer je in dit artikel enkele van de beste meubeltrends kennen die ontwerpers in de toekomst verwachten te zien.

 

Meubels transformeren 

Meubels transformeren is een van de meubeltrends die ontwerpers verwachten te zien. Het is vrij moeilijk om een ​​groot appartement te krijgen in een van onze grote steden. En als je een exemplaar in elkaar hebt weten te knutselen, dan ben je niet alleen een uitzonderlijk geval, maar ook een enorm fortuinlijke! Want laten we eerlijk zijn, sommige flats van tegenwoordig staan ​​niet bepaald bekend om hun ruimtelijkheid. Het gebrek aan beschikbare ruimte is een groot probleem, met als gevolg dat we ons vaak aan onze eigen spullen wurmen. Het zal onze behendigheid in krappe ruimtes aan de grootste test onderwerpen. 

 

Duurzaam meubilair

In 2023 kunnen we niet langer voorbijgaan aan de eisen van onze wereld; in plaats daarvan moeten we rekening houden met het milieu, en waar kunnen we beter beginnen dan bij ons thuis? In 2023 kunnen we niet langer om de noden van onze aardbol heen. De designindustrie ziet de populariteit van duurzaam meubilair van bijvoorbeeld Xooon enorm stijgen; deze stukken zijn een stap in de richting van het milieuvriendelijker en duurzamer maken van onze huizen en ons dagelijks leven. Ze zijn een poging om af te stappen van het gebruik van schadelijke materialen en naar het creëren van woninginrichting die, nadat ze hun doel hebben gediend, niet geruime tijd in het milieu zal worden afgebroken. 

 

Multifunctioneel meubilair

Een meubelstuk dat meer dan één gebruik kan dienen, is een van mijn persoonlijke favorieten, omdat het aan zoveel van mijn behoeften tegelijk voldoet. Stel je een apparaat voor dat niet alleen als loopband functioneert, maar ook als plek om kleding op te hangen! Of misschien een salontafel die kan worden omgebouwd tot zitplaats! Wat dacht je van wat ruimtebesparende doelen? Het ontwerp van een meubelstuk dat meerdere doeleinden kan dienen, maakt het zo magisch. Hoewel het een enkel product lijkt, vervult het echt de taken van meerdere! In precaire omstandigheden als deze kan het hebben van items die een groot aantal functies kunnen vervullen en oplossingen bieden voor een breed scala aan verschillende uitdagingen, een redder in nood zijn.

 

Slimme meubels

Mensen stappen af ​​van meubelontwerpen die meer gericht zijn op esthetiek en visueel aantrekkelijke esthetiek, en naar meubelontwerpen van bijvoorbeeld Henders en Hazel die meer gericht zijn op functie en bruikbaarheid (die, simpel gezegd, ons leven een stuk eenvoudiger maken), en zo'n interessant genre is slim meubilair! Meubilair met verbeterde technologie luidt een geheel nieuw tijdperk in, een tijdperk dat niet alleen voldoet aan onze uiteenlopende eisen, maar ook de kwaliteit van ons dagelijks leven verbetert. 

Subsidies en premies

Vlaanderen

Vlaanderen heeft een tiental subsidies waar je gebruik van kunt maken. 

Bekijk alle voordelen voor Vlaanderen

Wallonië

In Wallonië zijn er twee grote categorieën: renovatiepremies en energiepremies.  Bekijk ze hier allemaal!

Bekijk alle voordelen voor Wallonië

Brussels gewest

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kent verschillende premies toe, in de vorm van een financiële tegemoetkoming: energiepremies en renovatiepremies. Ter aanvulling bestaan er ook gemeentelijke premies voor installaties met een milieubeschermend effect. 

Bekijk alle voordelen voor Brussels gewest

Onze gouden tips

De 10 gouden tips geven de consument raad  over hoe best tewerk wordt gegaan opdat  zijn bouw- of verbouwproject een succesverhaal kan worden, samen met de aannemer.

Onze 10 gouden tips