Alle aannemers zijn lid van Embuild en hebben geen sociale of fiscale schulden.

De perfecte accessoires voor op je dressoir

Een dressoir is in bijna ieder interieur wel terug te vinden, ook niet zo gek, want laten we eerlijk zijn, het biedt tal van verschillende mogelijkheden. Je kunt een dressoir namelijk gebruiken voor verschillende prachtige pronkstukken die jij in je woonkamer tentoon wilt stellen, maar wat dacht je van de enorme ruimte die het biedt om allerlei spullen in op te bergen? Het grote voordeel is, is dat een dressoir doorgaans niet hoger is dan een meter. Dit biedt dus enorm veel mogelijkheden ter decoratie van de bovenkant, maar ook voor eventuele decoratie voor erboven. Een prachtig schilderij, muurcirkel of andere wanddecoratie.

Tafellamp

Een dressoir is bij uitstek geschikt voor het plaatsen van een prachtige tafellamp. Wil je nog meer sfeer, dan kun je ook kiezen voor tafelhaarden rond de wintermaanden. Deze geven namelijk niet alleen een enorme boost aan interieur, maar geven ook daadwerkelijk warmte af. Een tafellamp heeft ten opzichte van een tafelhaard de nodige voordelen. Zo kun je een tafellamp zowel decoratief als praktisch gebruiken, bijvoorbeeld voor het lezen van een boek of tijdschrift. Afhankelijk van je eigen stijf en smaak ben je vrij om te bepalen voor welke stijl jij kiest. Door het enorme aanbod is het belangrijk te bepalen aan welke wensen je lamp moet voldoen en niet geheel onbelangrijk welke afmeting deze ongeveer mag hebben.

Kandelaar

De kandelaar is een item, die eigenlijk niet mag ontbreken. Ze zijn stijlvol en geven een prachtige uitstraling. De perfecte accessoire voor zowel je dressoir als vensterbank. Let er wel op, dat wanneer je op zoek gaat naar een passende kandelaar, je vooraf goed kijkt hoe hoog deze mag zijn. Vooral wanneer je ervoor kiest er ook kaarsen in te doen, dan kan het geheel al snel te hoog worden. Kies je namelijk ook voor een schilderij boven je dressoir, dan moet je proberen te voorkomen dat zowel je kandelaar als kaars het zicht op je schilderij verstoord of beperkt. In plaats van een kaars, kun je beter tafelhaarden kopen als bron van verlichting je interieur. Deze kun je ook prima op je dressoir plaatsen, maar op de eettafel of salontafel, zodat ze in het zicht staan is natuurlijk een stuk gezelliger.

Schilderij

Niet alleen op ons dressoir kunnen we de mooiste accessoires neerzetten. Juist omdat een dressoir zich kenmerkt doordat ze vaak niet hoger zijn dan een meter, houd je doorgaans een flinke, vaak kale plek boven het dressoir. Dit is de perfecte plek voor een mooi groot schilderij. Bij KNUS Lifestyle vind je een ruim aanbod aan verschillende soorten decoratie voor zowel aan de muur als op je dressoir. Bij de keuze voor een schilderij, is het belangrijk dat je vooraf exact weet hoe breed deze maximaal mag zijn. Het is namelijk geen gezicht, dat het schilderij aan beide kanten over het dressoir heeft steekt. Zorg er dus altijd voor, dat je aan beide kanten minimaal een centimeter of twintig overhoudt en ook dat je het schilderij exact in het midden van je dressoir ophangt.

Subsidies en premies

Vlaanderen

Vlaanderen heeft een tiental subsidies waar je gebruik van kunt maken. 

Bekijk alle voordelen voor Vlaanderen

Wallonië

In Wallonië zijn er twee grote categorieën: renovatiepremies en energiepremies.  Bekijk ze hier allemaal!

Bekijk alle voordelen voor Wallonië

Brussels gewest

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kent verschillende premies toe, in de vorm van een financiële tegemoetkoming: energiepremies en renovatiepremies. Ter aanvulling bestaan er ook gemeentelijke premies voor installaties met een milieubeschermend effect. 

Bekijk alle voordelen voor Brussels gewest

Onze gouden tips

De 10 gouden tips geven de consument raad  over hoe best tewerk wordt gegaan opdat  zijn bouw- of verbouwproject een succesverhaal kan worden, samen met de aannemer.

Onze 10 gouden tips