Alle aannemers zijn lid van Embuild en hebben geen sociale of fiscale schulden.

De kracht van maatwerk in je huis

Je huis is een weerspiegeling van wie je bent. Het is de plek waar je tot rust komt en waar je jezelf kunt zijn. Om ervoor te zorgen dat je je helemaal thuis voelt, is het belangrijk dat het huis helemaal bij jou past. Met maatwerk kun je jouw huis volledig laten aansluiten op je wensen en behoeften. Dit kan op allerlei gebieden, denk bijvoorbeeld aan keukens, kasten, inbouw rolluiken, badkamers en vloeren. Hieronder lees je meer over de kracht én de vele voordelen van maatwerk in je huis!

 

Keuken op maat

Een keuken op maat kan een enorme upgrade zijn voor je huis. Door te kiezen voor maatwerk kun je de keuken volledig laten aansluiten bij jouw levensstijl. Zo kun je kiezen voor extra opbergruimte, een speciale kookplaat of een ingebouwde wijnkast. Door deze keuken te combineren met een op maat gemaakte eettafel, creëer je een plek waar je heerlijk kunt tafelen en kunt genieten.

 

Raamdecoratie en rolluiken op maat

Als je bezig bent met het bouwen of verbouwen van je huis, dan zijn raamdecoratie en rolluiken op maat essentiële onderdelen van de afwerking. Niet alleen geven ze je meer privacy en controle over de hoeveelheid licht dat naar binnen komt, maar ze voegen ook nog eens een stijlvolle touch toe aan je huis. Door te kiezen voor op maat gemaakte raambekleding en opbouw rolluiken, weet je zeker dat ze perfect passen bij je huis en volledig naar jouw smaak zijn ontworpen.

 

Kasten op maat

Ook kasten op maat kunnen een groot verschil maken in huis. Met maatwerk kun je optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte en kun je de kasten perfect laten aansluiten bij jouw persoonlijke behoeften. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor kasten met extra opbergruimte voor je schoenen of kledingcollectie. Of kasten met een ingebouwde werkplek. Hierdoor creëer je niet alleen een prachtige kastenwand, maar ook een praktische oplossing in huis.

 

Badkamer op maat

Tenslotte kan maatwerk ook een grote impact hebben op de badkamer en ook de vloeren in je huis. Door te kiezen voor op maat gemaakte badkamermeubels kun je de beschikbare ruimte optimaal benutten en creëer je een relaxplek in huis. Ook kun je met een op maat gemaakte vloer- en wandbekleding een unieke sfeer creëren in huis. Hierdoor voel je je nog meer thuis in je eigen huis.

 

Kortom, maatwerk kan dus een grote rol spelen in het creëren van een uniek thuis. Door te kiezen voor maatwerk kun je optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte en kun je je huis perfect laten aansluiten bij jouw smaak en stijl. Hierdoor creëer je een plek waar je je helemaal thuis kunt voelen.

Subsidies en premies

Vlaanderen

Vlaanderen heeft een tiental subsidies waar je gebruik van kunt maken. 

Bekijk alle voordelen voor Vlaanderen

Wallonië

In Wallonië zijn er twee grote categorieën: renovatiepremies en energiepremies.  Bekijk ze hier allemaal!

Bekijk alle voordelen voor Wallonië

Brussels gewest

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kent verschillende premies toe, in de vorm van een financiële tegemoetkoming: energiepremies en renovatiepremies. Ter aanvulling bestaan er ook gemeentelijke premies voor installaties met een milieubeschermend effect. 

Bekijk alle voordelen voor Brussels gewest

Onze gouden tips

De 10 gouden tips geven de consument raad  over hoe best tewerk wordt gegaan opdat  zijn bouw- of verbouwproject een succesverhaal kan worden, samen met de aannemer.

Onze 10 gouden tips