Alle aannemers zijn lid van Embuild en hebben geen sociale of fiscale schulden.

Bous je woning uit met een slaapkamer beneden

Je ziet steeds vaker dat woningen worden uitgebouwd met een slaapkamer op de begane grond. Een slaapkamer beneden biedt namelijk extra voordelen ook voor de toekomst. Je wilt later liever niet gedwongen je huis te hoeven verlaten doordat je niet mobiel genoeg meer bent om iedere keer de trap op en af te gaan. Een slaapkamer op de benedenverdieping is dus zeker een investering in de toekomst.

Met welk budget dien je rekening te houden?

Waar je vroeger nog je woning kon laten uitbreiden voor 30.000 euro is dit anno 2022 niet meer reëel. Voor een standaard uitbouw van 20m2 betaal je al snel 80.000 euro als je dit laat uitvoeren door een aannemer. Ben je zelf een klusser en heb je twee rechterhanden, dan kun je flink besparen op je bouwkosten. Je kunt natuurlijk ook samenwerken met één van de ervaren vakmannen bij jou uit de buurt. Vindt je vakman via Build Your Home en start direct met je eigen project om je woning uit te breiden met een extra slaapkamer.

Je slaapkamer beneden inrichten

Je slaapkamer kun je op diverse manieren inrichten. Veel mensen hebben de voorkeur om de slaapkamer ook direct te voorzien van een badkamer. Je wilt namelijk niet iedere keer naar boven voor het poetsen van je tanden of om te douchen.

Qua stijlen zijn er veel mogelijkheden beschikbaar. De trend van de afgelopen jaren is dat de slaapkamerinrichting doorgetrokken wordt vanuit de rest van het huis. Er wordt meer waarde gehecht aan de kleurencombinaties, de stijl van de houten bedden en het uiterlijk van de schuifdeurkast.

Wil je een extra slaapkamer? Kies voor een vakman vanuit Build Your Home!


Wil je jouw klus graag uitbesteden door een ervaren vakman? Bekijk dan het aanbod van vakmannen in jouw buurt op Build Your Home. Zoek hier direct een aannemer in jouw buurt.  Heb je vragen over één van de vakmannen of wil je graag lid worden als vakman? Neem dan contact op.

Subsidies en premies

Vlaanderen

Vlaanderen heeft een tiental subsidies waar je gebruik van kunt maken. 

Bekijk alle voordelen voor Vlaanderen

Wallonië

In Wallonië zijn er twee grote categorieën: renovatiepremies en energiepremies.  Bekijk ze hier allemaal!

Bekijk alle voordelen voor Wallonië

Brussels gewest

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kent verschillende premies toe, in de vorm van een financiële tegemoetkoming: energiepremies en renovatiepremies. Ter aanvulling bestaan er ook gemeentelijke premies voor installaties met een milieubeschermend effect. 

Bekijk alle voordelen voor Brussels gewest

Onze gouden tips

De 10 gouden tips geven de consument raad  over hoe best tewerk wordt gegaan opdat  zijn bouw- of verbouwproject een succesverhaal kan worden, samen met de aannemer.

Onze 10 gouden tips