Alle aannemers zijn lid van Embuild en hebben geen sociale of fiscale schulden.

Beschermd buiten zitten in alle seizoenen

Gesponsord artikel

Iedereen wil zich beschermd en veilig voelen in zijn eigen huis. Het is vaak de plek waar je de mensen om wie je geeft onderdak biedt en waar je je meest waardevolle spullen bewaart. De beveiliging en veiligheid van je huis is vooral belangrijk als je niet thuis bent. Daarnaast wilt iedereen tegenwoordig huis die kamers hebben met uitzicht. Woningen met vrij uitzicht zijn erg populair. Het gebruik van een glazen schuifdeur is een fundamenteel onderdeel geworden van de moderne architectuur, aangezien het exterieur nu net zo belangrijk is als het interieur. De beste elementen van hedendaagse en klassieke plattegronden kunnen worden gecombineerd met een glazen schuifdeur.

Glazen schuifdeur voor je huis

Glazen schuifdeuren in je huis zijn ongetwijfeld een optie als je extra licht in huis wilt. Naast meer licht hebben ze ook een ruimtelijk effect. Je kunt mooie glazen schuifdeuren vinden die perfect zijn voor je huis. Natuurlijk wil je meer weten over de voordelen voordat je een beslissing neemt. Glazen schuifdeuren stralen een open en aangename sfeert, terwijl ze ook een ruimte omsluiten zonder dat je je opgesloten voelt. Het plaatsen van een glazen schuifwand zorgt ervoor dat je naar buiten kunt kijken. Je kunt de glazen schuifwand daar plaatsen als je liever naar buiten kijkt, zodat je de hele dag toegang hebt tot je tuin. Dankzij de glazen schuifwand kun je genieten van de zachte warmte en oogverblindende charme van de vroege ochtendzon terwijl je de elementen van een strenge winter buiten houdt. Je kunt natuurlijk de deuren openschuiven om te genieten van de aangename omstandigheden tijdens milde zomers of prachtige lente.

Materiaal voor schuifdeuren kiezen

Hout is een traditionele materiaalkeuze voor glazen schuifdeuren en brengt warmte en esthetische flexibiliteit. Vergeleken met andere materialen bieden houten glazen schuifdeuren vaak meer functies en alternatieven, zoals hoog transparante schermen en tinten. Houten glazen schuifdeuren zijn een goede keuze om het onderscheidende uiterlijk van je kamers en huis te benadrukken. Ze bieden veelzijdigheid in decor. Houten kozijnen zijn van nature isolatoren en geven je het gewenste niveau van energie-efficiëntie. Als het kouder wordt, kunnen glazen schuifdeuren van glasvezel je huis warm houden. Woon je in een regio waar de temperaturen het hele jaar door hoog zijn, dan geldt hetzelfde voor omstandigheden met extreme hitte. Glasvezel schuifdeuren bieden een uitstekende esthetiek zonder de tijdsinvestering die nodig is om andere materiaal opties te behouden. Ze zijn onderhoudsarm en eenvoudig te onderhouden.

Subsidies en premies

Vlaanderen

Vlaanderen heeft een tiental subsidies waar je gebruik van kunt maken. 

Bekijk alle voordelen voor Vlaanderen

Wallonië

In Wallonië zijn er twee grote categorieën: renovatiepremies en energiepremies.  Bekijk ze hier allemaal!

Bekijk alle voordelen voor Wallonië

Brussels gewest

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kent verschillende premies toe, in de vorm van een financiële tegemoetkoming: energiepremies en renovatiepremies. Ter aanvulling bestaan er ook gemeentelijke premies voor installaties met een milieubeschermend effect. 

Bekijk alle voordelen voor Brussels gewest

Onze gouden tips

De 10 gouden tips geven de consument raad  over hoe best tewerk wordt gegaan opdat  zijn bouw- of verbouwproject een succesverhaal kan worden, samen met de aannemer.

Onze 10 gouden tips