Alle aannemers zijn lid van Embuild en hebben geen sociale of fiscale schulden.

Belangrijke onderdelen van een luxe woning om op te focussen tijdens de bouw

Wanneer je een luxe huis bouwt, wil je er zeker van zijn dat de voordeur en de ingang goed zijn ontworpen De keuken is ook belangrijk, want daar zul je het grootste deel van je tijd doorbrengen met koken en het ontvangen van gasten. Evenzo zijn slaapkamers essentieel om je gezin en gasten comfortabel te houden terwijl ze bij je verblijven. Ten slotte moeten badkamers goed zijn ingericht met de nieuwste armaturen, zodat ze uitnodigend en luxueus aanvoelen.

De luxe badkamer

Als het om luxe woningen gaat, is de luxe badkamer vaak een van de belangrijkste kamers in huis. Het moet niet alleen ruim en comfortabel zijn, maar het is ook een plek waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen na een lange dag. De beste manier om ervoor te zorgen dat je luxe badkamer comfortabel genoeg is, is door de grootte vanaf het begin correct te plannen. Je wilt voldoende ruimte voor alles, van je douche tot de gootsteen of het bad, zodat niets krap of druk aanvoelt wanneer je het gebruikt. Je moet ook bedenken hoeveel mensen deze ruimte op een bepaald moment zullen gebruiken voordat je definitieve beslissingen neemt over afmetingen of indelingen.

De exclusieve eetkamer

De exclusieve eetkamer is een plek waar vrienden en familie samenkomen om een ​​maaltijd te delen, formeel of informeel. De eetkamer is ook de plek waar je met het hele gezin aan tafel zit en samen eet. Het is ook de plek waar je familiediners en andere evenementen organiseert waarbij je veel andere mensen dan je familie zou bedienen. Het punt is dat je eetruimte rond dit soort ervaringen moet zijn ontworpen.

De entertainment ruimte

De entertainment kamer is een plek waar je kunt ontspannen en genieten. Het is een essentieel onderdeel van een luxe huis. Hier brengt je familie samen tijd samen door als ze gaan ontspannen. De entertainment kamer moet een comfortabele plek zijn om te ontspannen, geen plek om tv te kijken of spelletjes te spelen. Het is belangrijk dat deze kamer ruimte heeft voor iedereen in je gezin om samen te zitten en te genieten.

De keuken

De keuken moet goed verlicht zijn. Het is een veel voorkomende misvatting dat verlichting in de keuken alleen voor esthetiek is. Het kan zelfs van invloed zijn op je energierekening, veiligheid en hoe je over je huis denkt. De keuken moet voldoende opbergruimte hebben. Het maakt het koken niet alleen gemakkelijker, maar als je voldoende opbergruimte hebt, heb je ook ruimte om kleine apparaten op te bergen. Zo heb je alles binnen handbereik en hoef je niet elke keer door kasten te zoeken als je iets nodig hebt.

Subsidies en premies

Vlaanderen

Vlaanderen heeft een tiental subsidies waar je gebruik van kunt maken. 

Bekijk alle voordelen voor Vlaanderen

Wallonië

In Wallonië zijn er twee grote categorieën: renovatiepremies en energiepremies.  Bekijk ze hier allemaal!

Bekijk alle voordelen voor Wallonië

Brussels gewest

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kent verschillende premies toe, in de vorm van een financiële tegemoetkoming: energiepremies en renovatiepremies. Ter aanvulling bestaan er ook gemeentelijke premies voor installaties met een milieubeschermend effect. 

Bekijk alle voordelen voor Brussels gewest

Onze gouden tips

De 10 gouden tips geven de consument raad  over hoe best tewerk wordt gegaan opdat  zijn bouw- of verbouwproject een succesverhaal kan worden, samen met de aannemer.

Onze 10 gouden tips