Alle aannemers zijn lid van Embuild en hebben geen sociale of fiscale schulden.

3 troeven voor een gezonde en comfortabele woning

 

3 troeven voor een gezonde en comfortabele woning

Een woning waar het aangenaam vertoeven is, het hele jaar door. Zowel binnen als buiten. Dat is waar Renson naar streeft. Je ontdekt op Batibouw de nieuwste trends op vlak van ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen op de Renson-standen in paleis 1 en 4. Bovendien geniet je nu ook van de Batibouwacties. Meer info hierover vind je op www.renson.be

 

Slimme ventilatie, nu nóg slimmer

Renson stelt in primeur de nieuwste generatie van de Healthbox ventilatie-unit voor op Batibouw. Healthbox 3.0 zorgt op een slimme en volautomatische manier voor gezonde lucht in huis. Dankzij de ingebouwde sensoren die de luchtkwaliteit continu monitoren wordt het ventilatieniveau aangepast waar en wanneer dat nodig is. De nieuwe ventilatie-unit van Healthbox 3.0 is compact en strak ontworpen en is uitgerust met een nieuwe, extra energiezuinige en uiterst stille ventilator. 

 

 

Bovendien communiceert het systeem nu actief met de bewoners via de bijbehorende applicatie. Zo heb je voortaan altijd en overal zicht op de luchtkwaliteit in huis en de activiteiten van het ventilatiesysteem. Met extra tips en personalisatiemogelijkheden per kamer, stem je de ventilatie nog beter af op je leefritme.

 

Ontdek hem op Batibouw, paleis 4, stand 219.

Minimalistische zonwering

Steeds controle hebben over de hoeveelheid daglicht die binnenkomt in je woning is essentieel voor je comfort. Buitenzonwering is hiervoor de ideale oplossing. Renson is met de Fixscreen pionier in windvaste doekzonwering en biedt nu ook voor glas-op-glas-hoekramen en schuiframen een gepaste oplossing.

Panovista is een doekzonwering voor hoekramen, waarbij geen hinderlijke aluminium profielen of kabels in de hoek zichtbaar zijn. Beide zijden van het systeem worden tegelijk af- of opgerold en zorgen zo voor de gewenste schaduw in een leefruimte, zonder daarbij het zicht op het panorama rond de woning te verliezen. 

 

 

 

Slidefix biedt als eerste zijwaarts openschuivende doekzonwering een praktische oplossing voor grote openingen en schuiframen. Aangezien het systeem de logische openingsrichting van schuiframen volgt, blijft het raam ook mét zonwering perfect bruikbaar als doorgang, en dat in zowel een enkele, dubbele of binnen- en buitenhoekopstelling, tot maximum 8 m breed.

 

Maak kennis met de minimalistische zonwering in paleis 4, stand 219.

Stijlvolle terrasoverkapping

Opgetrokken in aluminium zijn de Renson terrasoverkappingen bestand tegen alle weersomstandigheden. Voor wie die duurzaamheid en kwaliteit toch wil combineren met de warme uitstraling van hout, is er goed nieuws: voortaan zijn zowel de kantelbare lamellen in het dak als de lamellen in de Loggia schuifpanelen ook verkrijgbaar in aluminium uitvoering, maar met het uitzicht van hout.

Dankzij die ‘Wooddesign’ afwerking, hoef je amper om te kijken naar onderhoud en geen rekening te houden met vergrijzing. De ‘Wooddesign’-afwerking is verkrijgbaar in 3 verschillende houtprints: witte eik, natuureik of walnoot. Net als de Camargue zijn trouwens ook de Algarve en de Skye terrasoverkappingen in Wooddesign-afwerking verkrijgbaar.

Ontdek de Camargue Wooddesign op Batibouw in Paleis 1, stand 215.

Subsidies en premies

Vlaanderen

Vlaanderen heeft een tiental subsidies waar je gebruik van kunt maken. 

Bekijk alle voordelen voor Vlaanderen

Wallonië

In Wallonië zijn er twee grote categorieën: renovatiepremies en energiepremies.  Bekijk ze hier allemaal!

Bekijk alle voordelen voor Wallonië

Brussels gewest

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kent verschillende premies toe, in de vorm van een financiële tegemoetkoming: energiepremies en renovatiepremies. Ter aanvulling bestaan er ook gemeentelijke premies voor installaties met een milieubeschermend effect. 

Bekijk alle voordelen voor Brussels gewest

Onze gouden tips

De 10 gouden tips geven de consument raad  over hoe best tewerk wordt gegaan opdat  zijn bouw- of verbouwproject een succesverhaal kan worden, samen met de aannemer.

Onze 10 gouden tips