Alle aannemers zijn lid van Embuild en hebben geen sociale of fiscale schulden.

3 regels voor een multitool kopen

3 regels voor een multitool kopen

Lang geleden, in 1980, kwam een ​​jonge ingenieur genaamd Tim Leatherman op het idee voor een tang die je gemakkelijk in je zak kon dragen. Drie jaar later kwam zijn Pocket Survival Tool op de markt. Het kostte $ 25 en bevatte een dozijn gereedschappen, waaronder de nu definitieve punttang. Tegenwoordig is zo’n multitool kopen erg populair. Je zou de tool kunnen gebruiken om noodreparaties langs de weg, kleine klusjes in huis en de oneindige verscheidenheid aan kleine problemen die het leven je elke dag opwerpt, aan te pakken. Als je dit type gereedschap wilt kopen, doe je er goed aan om deze regels te gebruiken.

 

Geen vervanging voor echte tools

Ja, met een multitool kun je het een en ander aan je auto repareren. Je kunt een losse schroef vastdraaien, een kabelbinder afknippen of zelfs een lont trekken. Maar als je werk serieuzer wordt, heb je een doppenset, T-handgrepen, draadtangen, een breekijzer en allerlei eigen widgets en gadgets nodig. Je weet dit al, dus waarom vertel ik het je? Omdat het zou moeten helpen om je multitoolbehoeften te vereenvoudigen. In plaats van te proberen een multitool te vinden die in staat is om elke reparatiebehoefte op te lossen die je je maar kunt voorstellen, concentreer je je op het vinden van een multitool die alledaagse problemen kan oplossen en die klein en slank genoeg is om gemakkelijk te dragen. 

 

Ga voor eenvoudig

De nieuwste tool van Leatherman is de Signal. Gericht op buitenmensen en mensen die een heleboel BS over overleven lezen , het bevat een nutteloze ferro-staaf, een functieloze messenslijper en een vreselijk klein fluitje op het handvat. Deze onderdelen zijn niet alleen zo klein dat ze waardeloos zijn, maar je raakt ze ook kwijt wanneer je voor het eerst gaat kamperen. Je wilt een multitool die eenvoudig, handig en robuust is en die je gemakkelijk kunt meenemen. De Signal is verder een degelijke multitool voor buitenshuis, compleet met handige dingen zoals een blikopener en een kleine houtzaag. Maar de Leatherman Rebar verpakt al die functies en meer in een duurzamere tool - voor minder geld. Natuurlijk zijn er nog meer multitools waarvoor je kunt kiezen, maar ga altijd voor eenvoudig exemplaar. 

 

Vergeet het mes niet

Ben je een handig persoon? Ben je graag voorbereid? Heck, ben jij het soort persoon dat een multitool draagt? Dan moet je ook begrijpen dat een mes een van de meest essentiële gereedschappen is die iemand kan dragen. Wij mensen hebben allerlei aanhangsels die kunnen grijpen en scheuren en draaien en trekken, maar we hebben er geen die kunnen snijden. Nou ja, in ieder geval met alles wat delicatesse benadert en zonder spullen in je mond te steken. Je hebt dus een mes nodig. Gebruik echter niet het mes dat onderdeel is van de multitool. Vaak is het gebruik van dit mes namelijk niet heel handig, vooral omdat een grote klomp gereedschap niet bepaald een goed handvat is. Neem naast je multitool dus ook nog een zakmes mee!

Subsidies en premies

Vlaanderen

Vlaanderen heeft een tiental subsidies waar je gebruik van kunt maken. 

Bekijk alle voordelen voor Vlaanderen

Wallonië

In Wallonië zijn er twee grote categorieën: renovatiepremies en energiepremies.  Bekijk ze hier allemaal!

Bekijk alle voordelen voor Wallonië

Brussels gewest

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kent verschillende premies toe, in de vorm van een financiële tegemoetkoming: energiepremies en renovatiepremies. Ter aanvulling bestaan er ook gemeentelijke premies voor installaties met een milieubeschermend effect. 

Bekijk alle voordelen voor Brussels gewest

Onze gouden tips

De 10 gouden tips geven de consument raad  over hoe best tewerk wordt gegaan opdat  zijn bouw- of verbouwproject een succesverhaal kan worden, samen met de aannemer.

Onze 10 gouden tips