Alle aannemers zijn lid van Embuild en hebben geen sociale of fiscale schulden

Sluiten
Voorwaarden voor toekenning
  1. Je bent een groot gezin (3 of meer kinderen). Je bent van plan een woning te kopen of de staat van jouw woning te verbeteren. Je bent op zoek naar een betaalbare en veilige financieringsoplossing, advies over de beste optie of hulp bij jouw procedures en werkzaamheden.
  2. Je bent een intergenerationeel huishouden (d.w.z. je woont samen met een ouder van 60 jaar of ouder). Je wil je woning renoveren of verbeteren. 
  3. Je bent verhuurder en wilt een woning renoveren en het beheer ervan toevertrouwen aan een erkende woningbouwvereniging.
  4. Misschien ben je mede-eigenaar en wil je renovatiewerkzaamheden of energiebesparende verbeteringen in de gemeenschappelijke ruimten van uw gebouw uitvoeren?

Dan kan je bij het "Fonds du Logement de Wallonie" leningen tegen verlaagd tarief aanvragen.

Subsidies en premies

Vlaanderen

Vlaanderen heeft een tiental subsidies waar je gebruik van kunt maken. We hebben ze mooi voor je opgelijst. Als je er nog andere zou vinden, geef ze dan zeker door aan ons.

Bekijk alle voordelen voor Vlaanderen

Wallonië

In Wallonië zijn er twee grote categorieën: renovatiepremies en energiepremies.  Bekijk ze hier allemaal!

Bekijk alle voordelen voor Wallonië

Brussels gewest

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kent verschillende premies toe, in de vorm van een financiële tegemoetkoming: energiepremies en renovatiepremies. Ter aanvulling bestaan er ook gemeentelijke premies voor installaties met een milieubeschermend effect. 

Bekijk alle voordelen voor Brussels gewest